Szeretettel köszöntelek oldalamon!

Szeretettel köszöntelek oldalamon!

2009. január 20., kedd

Első kenyerem

Ma jó napom volt, sütöttem kiflit. Nem lett valami szép, de nagyon finomra sikerült. Imádjuk a házilag készült péksüteményeket, remek elfoglaltság a kenyérsütés a hosszú téli estéken. Itt egy kép az első saját készítésű kenyeremről. A fogadtatás fantasztikus volt.

6 megjegyzés:

Colette írta...

Valóban mindketten szeretjük a kenyérsütést, a kockás anyagokat, és az olasz horgolt kalapokat:))) Kedves, sugárzó, mosolygós leányzó, örülök a találkozásnak, kiváncsian várom a folytatást... Üdv. a blogosok között!!!

Ili írta...

Érzem a kenyered illatát. Nagyon csábító!
Várom a többi munkád is.
Be fogok nézni sűrűbben.

Szia

Mehike írta...

A házilag sütött kifli,zsemle, kenyér bármilyen csúnyácska mindig ízletesebb mint amit a boltban vesz az ember. Nem is beszélve a finom illatokról ami körülveszi az egész lakást.
Tudod" nem baj ha csúnya, csak finom legyen":-))
Sok sikert kívánok a Blogolásban

Edige írta...

Én, mint fehérvári, szintén csatlakoznék a törzsgárdához!

helen írta...

Házikenyérnél nincs jobb :)
Láttam a a csodás grissinidet :) Majd ha lesz időd, elmeséled, hogy te hogy készíted?

Monika írta...

Nagyon jól néz ki!!Én szerem,ha ilyen a teteje! Biztosan finom is volt!!!!