Szeretettel köszöntelek oldalamon!

Szeretettel köszöntelek oldalamon!

2009. február 24., kedd

Sapkához szatyor

Már mindenki a tavaszt várja, természetesen én is, de azért készítettem egy télies szatyrot a sapkámhoz. Kicsit érdekesen áll a sapka, de nagyon szeretem, jó meleg lett a polárbéléssel. Kár, hogy nem jutott előbb eszembe a szatyorvarrás mert így együtt szerintem jól kiegészítik egymást. Pont belefér a reggeli gyümölcsöm, a nagy kulccsomóm, esernyő, zokni, és egyéb nélkülözhetetlen nagyobb darabok. Még egy kicsit szeretném őket együtt hordani, bár a fejemben már összeállt egy aranyos kis tavaszi tatyó, egy jó kis farmerszerelés kiegészítőjeként. A hétvégén vásárolt virágmintás anyagaimból fog készülni. Mintha nem lenne elég táska már amibe pakolni lehet.

11 megjegyzés:

A.C.E írta...

Nagyon tetszenek a munkáid, hasonló az ízlésvilágunk!!! Szerintem ez a szatyor még tavasszal is jól fog mutatni a kezedben!:)

Julcsi írta...

Nagyon jól mutatnak együtt! És tél lesz jövőre is!:)

(Mennyivel másképp nézel ki a képen, mint élőben:) )

Edige írta...

Nagyon klasszak! ... és barnák... :-))) Most már tuti megismerlek, ha ebben közlekedsz.

Barbi írta...

Nagyon jó lett mindkettő! És egy nőnek, még ha esetleg nem is foglalkozik annyit a divattal, táskából sosem elég! :)))

Zsupszi írta...

Nagyon helyesek!
Ha van még anyagot, varrj egy béleletlen (vagy vékony béléssel bélelt) sapkát is, és azt még hordhatod a táskával egy darabig :-)
A díszek rajta horgolt virágok? Hogyan rögzíted őket? Szépen körbevarrtad végig a szélén?

Katbo-Réka írta...

Nagyon jó lett, a horgolt virágok nagy kedvenceim.

F.Gina írta...

Nagyon helyes lett, és egy foltvarrónak sosincs elég táskája :))

Szilvi írta...

Köszönöm a sok dícséretet, valóban táskából sosem elég.Horgolt virágokkal díszítettem, a közepénél felvarrtam, és a szélét is végig körben, apró cérnaöltésekkel rögzítettem.Lenne még sok ötletem a horgolt virágokkal, ezzel csak az a baj, hogy nincsenek szép színes fonalaim, csak vastagok, zömében műszálasak,és sajnos ami a legnagyobb probléma , az a fonalak ára.

Helen írta...

Nekem bevált módszerem a régi pulcsik felbontásásából eredő fonalak. Ilyeneket olcsón turizhatsz is, főleg gyerek méretűek. Így olcsón megúszod a fonalakat

Szilvi írta...

Jó ötlet, ez nem jutott volna eszembe. Köszi Helen.

Szera írta...

Most fedeztelek fel! Üdv a blogozók között!