Szeretettel köszöntelek oldalamon!

Szeretettel köszöntelek oldalamon!

2012. május 6., vasárnap

Zöldbe burkolózva


Elnézést, hogy ennyi képen szerepelek, csak ez úton szeretnék rácáfolni arra a véleményre, hogy vállkendőt hordani az olyan nyanyás dolog. Jó döntésnek bizonyult, hogy ilyen nagy lett. Talán látszik, hogy lehet övvel viselni , szélét hajtogatva feljebb nyak köré tekergetni, vagy csak egyszerűen beburkolózni. Műszál és gyapjú keverék fonalból , 9-es horgolótűvel készült, és nem tudtam szebben blokkolni mert mindig visszaugrik. Annyi baj legyen, így is imádom. Minta innen.
 

19 megjegyzés:

zazálea írta...

sztem az nem fair,hoyg te ilyen csini modelleket alkalmazol, aztán borzolod az idegeinket! :)))
nagggyon nem fair...:DD

Monika írta...

Rötyögök Zazán!:)))))
Nagyon csinos a modell valóban.:)És ki volt a fotós a háttérben?

Colette írta...

Nagyon szeretem, hogy ilyen sokszor és sokat mutatod magad, legalább látlak... nekem ez fontos a virtuális világban (is), hogy belenézhessek a szemedbe!:-))) Puszi!

Colette írta...

A kendő is csodás... de a másik dolog pioritást élvez!:-)

Szilvi írta...

Sziasztok! Mint minden ez is csalóka, jó a fotósom nem is fér hozzá kétség,ugyan kicsit soká tartott rávenni, hogy fényképezzen le az "új kendőmmel". Tavaly ősz óta húzódik a dolog. Köszönöm a prioritást, fordítva is igaz.

Julcsi írta...

Ó, minő csininő!:)))))

Julcsi írta...

És micsoda kendővel!:))))

Saci írta...

Nekem a farmerkabátos-öves tetszik a legjobban. A modell pedig vállalhatna több munkát! :-)

Szentpyr írta...

Nekem az jutott az eszembe, hogy hat rád a hely szelleme.:) Nagyon klassz lett, szeretem a stílusod!

Kriszta írta...

Gyönyörű mindkettő, a kendő és Te is. Már el is tettem a képedet a Pinterest "Inspiráció" albumomban, mert jókedvre derít, megihlet, inspirál. Köszi!

Monika írta...

Szentpyr leírta azt,amit én csak halványan gondoltam: angolosodsz,a szó jó értelmében és nagyon kiegyensúlyozott vagy.:) Ez nagyon jó!
Régen az asszonyok hordták hasonlóan a nagykendőjüket,csak nem övvel,hanem olyan nagy volt,hogy hátul meg tudták kötni a derekuknál. Van nekem is olyan kendőm,amivel ezt meg lehet csinálni, nagyon praktikus-nem esik le- és melegebb is.

Nina írta...

Nem is tudom, mit írjak, amit előttem még nem ondtak el a lányok :) Stílusos és remekül áll, most kicsit bánom, hogy az enéym még csak félkész.... Szuper kendőd van, és remek ízlésed :)

Szera írta...

Tényleg úgy "egybenvagy"! :)
A "nagykendő" - ahogy nagymamám hívta az ilyet- CSODASZÉP! :)

Szilvi írta...

Köszönöm lányok kedvesek vagytok!
Rita nagyon eltaláltad, a hely szelleme nagyon erős.Mindent virágokon keresztül látok.

Kati írta...

Nagyon szép ez a vállkendő, egy ilyen zöldet én is nnagyon szeretnék:) Nekem egy krémszínű van még édesanyámé volt, de még sosem volt rajtam:)
Jó olvasni, hogy van aki könnyen hozzászokott Angliához. A páromnak minden álma London, vagy legalábbis Anglia, én viszont nem annyira kivánkozom oda, legfőképp a napfény hiánya miatt, na meg az angol nyelvtudás hiánya miatt.:)
De Jamie Oliver vendéglője miatt azért szívesen elmennék:)
Nagyon tetszenek a sogornőd által készített kerámia gombok, én hobby szinten filcből szoktam ékszereket, kicsi díszeket készíteni(saját használatra), azzal is nagyon el tudnék képzelni ilyen gombokat:)
És örvendek, hogy rátaláltam a blogodra, mert nagyon tetszik:)

Tulipánt írta...

Van egy szép stílusod...

anyahajó írta...

Nagyon tetszik az öves verzió - sosem jutott volna eszembe, ezért is vagyok nagyon lelkes tőle. És az egész - mennyire harmonikus az öltözet és persze Te!

csutkailda írta...

Szilvi, nagyon jól nézel ki, a kendőd is! :)))

Márti írta...

Nagyon tetszik a színe, gyönyörű kendő - hát Te nagyon ügyes vagy és nagyon csinos!!!!! :)