Szeretettel köszöntelek oldalamon!

Szeretettel köszöntelek oldalamon!

2012. november 1., csütörtök

Közeledik

Az idei első téli dekoráció. Horgolt fenyőtoboz, szerintem felismerhető. Az üzletekben már kint vannak a karácsonyi cuccok, feltették az égőket,kezdődhet a készülődés. Nekem ez tetszik, így elkerülhető a kapkodás.

10 megjegyzés:

Palkó írta...

Kedves Szilvi!
Nagyon tetszik ez a toboz ötlet, megnéztem a forrást is, de nem igazán értem. Mivel Te már készítettél kettőt is :), nem írnád le magyarul a mintát?
Előre is nagyon szépen köszönöm!
További szép estét kívánok!

Szilvi írta...

Szia Palkó, gondoltam én is erre, de gondolom engedélyt kell kérnem a tulajdonostól. Írtam neki ez ügyben de még nem válaszolt. Igazándiból nem is tudom,mi a szabály ezzel kapcsolatban, nem szeretnék kellemetlen helyzetbe kerülni.

Gerti írta...

Felismerhető! Sőt csudaklassz!

Szera írta...

Nagyon tetszik! Megyek mintanézőbe! :)

Márti írta...

Gyönyörűek, nagyon profi vagy! :)

Palkó írta...

Kedves Szilvi!
Köszönöm előre is!
Az én véleményem az, hogy ha meghagyod a hivatkozást, hogy innen van, de segítesz a magyarra fordítással, az nem lehet baj, de persze ez csak az én véleményem... Kíváncsian várom, mit mond az ötletgazda... :)
Szép napot!

Monika írta...

Írtó klassz!!!!!

Helen írta...

Most horgoltam meg! Köszi az ötletet! Igaz, én nem tudok angolul. Vagyis nagyon gyatrán pár szót, de a fordító és a képek segítségével 10 perc alatt sikerült csinálnom egyet.

Névtelen írta...

Tökéletes és egyedi a dekorációd,tetszik,ahogy megvalósítottad....engem kissé frusztrál november elején a karácsonyra hangolás,de abban igazad van,hogy így talán elkerülhető a kapkodás amit mindenki minden évben megfogad,hogy aztán ezt soha többet és mégis;-))

Betti írta...

Felismerhető - szép - ötletes! A mintával első nekifutásra én sem boldogultam, de hátha...! :-)