Szeretettel köszöntelek oldalamon!

Szeretettel köszöntelek oldalamon!

2015. augusztus 31., hétfő

Horgolt szoknya

A kék és zöld együtt nekem imádatos, olykor kis lilával megbolondítva. 

A nyaralásra is kék és zöld fonal gombolyagokkal mentem. Konkrét tervem volt, hogy egy horgolt szoknyával jövök haza. Violet Beauregard, részletek a Ravelryn.
 Nyár eleje óta tervezgettem, vajon milyen színekkel is szeretném én ezt a jó kis szoknyát, de nem igazán jutottam dűlőre. A kérdést aztán a fonalbolt választéka döntötte el. Mivel mindig  ehhez a zöldhöz ment a kezem, ez a kék volt hozzá a legmegfelelőbb . Nem mertem merészebb lenni a színekkel, gondoltam ha sikerül szépre meghorgolni, elkészítem majd őszies tavaszias változatát is később. Merthogy a minta is meg a leírás is tökéletes, nagyon egyszerű és haladós. 
Fonal: Patons Dk mercerised cotton , Apple és Delta árnyalat 
3.0-as horgolótű


Jó lett volna még a tett helyszínén magamon lefotózni, de blokkolás nélkül nem volt az igazi, az kellett, hogy szép legyen az esése. Kicsivel a térdem fölé ér.Sajnos bevetése csak a jövő nyáron esedékes.

3 megjegyzés:

Szera írta...

Bátran használod a színeket és nekem ez tetszik! :) Hasonló karkötőket horgoltam mostanában én is. :)

Névtelen írta...

A szememnek kedves ez a szoknya, a karkötőről nem is beszélve. Nagyon merész ez a két szín együtt,de neked biztosan jó áll...♥ a szoknya valóban egyszerűnek" tűnik", de hiszek neked:-)

Kósa Márta írta...

Klassz!