Szeretettel köszöntelek oldalamon!

Szeretettel köszöntelek oldalamon!

2015. szeptember 5., szombat

Best of summer 2015



Sajnos vége a nyárnak, és akármennyire szeretem az őszt is, nekem igazából a nyár a kedvenc évszakom.

5 megjegyzés:

Szera írta...

Nekem is az ősz a kedvenc évszakom. Most nem bánom, hogy vége a nyárnak, még túl közeliek azok a napok, amikor csak pihegtünk a hőségtöl és éjszaka sem jött enyhülés. Aztán, tudom, hogy eljön az idő, amikor hiányoznak majd a fények, az a fajta napsütés, ami csak nyáron játszik a levelek közt... Szép őszt! :)

Szilvi írta...

Köszönöm és Neked is, meg minden erre járónak!

Névtelen írta...

Imádom a képeidet, ezeket a kollázsokat különösen. Benne rejlik a kézimunka, az alkotás szeretete, minden jó dolog árad belőlük ami a ❤️edben van.
Nem kísértem végig az angliai nyári hőmérsékleteket, de biztosan szelídebb mint ami mo- n volt. A nyárnak ezer ajándéka van: a napfény, gyümölcsök és színek is és benne rejlik a szabadság és felszabadultság érzése is...... értem én;-)
Kívánom, hogy ősszel is hozd a tőleg megszokott szerény, de magas fokú kézimunkákat amiben leld sok örömöd.

Szilvi írta...

Azt hiszem az idén nem igazán lehet okunk panaszra, nem esett annyit, viszont nyári ruhára nem volt szükség.
Nekem a legjobb a nyárban, hogy melegem van, lehet virágokat szedni a réten, elheverni a fűben és élvezni a természetet,nagyokat bringázni, beszívni a nap melegét, finomságokat enni, esti tücsökzenét hallgatni, lépkedni a homokban mezítláb, tengerhez utazni.....sorolhatnám még. Azt nem tudom ,hogy mennyire leszek alkotói hangulatban az ősszel, kizárólag a hétvégén tudok csak a hobbimnak élni. Pár ötlet azért van már a fejemben, majd elválik mit sikerül produkálni.

Szera írta...

Elírtam: hőségtől. :)