Szeretettel köszöntelek oldalamon!

Szeretettel köszöntelek oldalamon!

2017. február 19., vasárnap

Újra itt!!!!!


Sziasztok!
Már vártam nagyon ezt a pillanatot, mikor is végre kijelenthetem, hogy igen minden rendben van, túl vagyunk a költözés viszontagságain. Az új helyet klasszul belaktuk, apró műszaki problémák még akadnak, de a ház nagyon otthonos lett. Kis varrókuckóm is tudom mutatni, nagyjából már rend van itt is. Semmi új dolog nem került ide, a régi meglévő komódot,íróasztalt és könyvespolcot használom. Ezek nem szép darabok, de praktikusak, a célnak teljesen megfelelnek. Az új háznál egyébként az alapkoncepció az, hogy semmi felesleges dolog nem kerül megvételre. Nem lesz bútorraktár és tárgyak tömkelege mindenfelé. Na ez alól a varrókuckó kivétel.Itt azért van zsúfoltság. 
Sokáig törtem a fejem,hogy mi legyen az első dolog aminek nekiállok.



 Úgy döntöttem,hogy terítőt varrok az étkezőasztalra. A négyzeteket összevarrtam, már csak anyagot kell szereznem a szélére, meg hátlapnak. Gyanítom evégett ez nem a jövő hétre lesz készen. 

Van már horgolós feladat is. Bébitakaró készül a kolléganőm második unokájának. Sikerült rábeszélnem,hogy most legyen csíkos. 
Feladat mára :a függönyből levágni, és varrni egyet a hálóba is.
Azt nem tudom milyen gyakran fogok ide írni, de ha valakit érdekel mi is történik a házam tájékán,az Instagramon is tudtok követni.
https://www.instagram.com/kockasvilag/