2009. január 20., kedd

Első kenyerem

Ma jó napom volt, sütöttem kiflit. Nem lett valami szép, de nagyon finomra sikerült. Imádjuk a házilag készült péksüteményeket, remek elfoglaltság a kenyérsütés a hosszú téli estéken. Itt egy kép az első saját készítésű kenyeremről. A fogadtatás fantasztikus volt.

6 megjegyzés:

  1. Valóban mindketten szeretjük a kenyérsütést, a kockás anyagokat, és az olasz horgolt kalapokat:))) Kedves, sugárzó, mosolygós leányzó, örülök a találkozásnak, kiváncsian várom a folytatást... Üdv. a blogosok között!!!

    VálaszTörlés
  2. Érzem a kenyered illatát. Nagyon csábító!
    Várom a többi munkád is.
    Be fogok nézni sűrűbben.

    Szia

    VálaszTörlés
  3. A házilag sütött kifli,zsemle, kenyér bármilyen csúnyácska mindig ízletesebb mint amit a boltban vesz az ember. Nem is beszélve a finom illatokról ami körülveszi az egész lakást.
    Tudod" nem baj ha csúnya, csak finom legyen":-))
    Sok sikert kívánok a Blogolásban

    VálaszTörlés
  4. Én, mint fehérvári, szintén csatlakoznék a törzsgárdához!

    VálaszTörlés
  5. Házikenyérnél nincs jobb :)
    Láttam a a csodás grissinidet :) Majd ha lesz időd, elmeséled, hogy te hogy készíted?

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jól néz ki!!Én szerem,ha ilyen a teteje! Biztosan finom is volt!!!!

    VálaszTörlés