Szeretettel köszöntelek oldalamon!

Szeretettel köszöntelek oldalamon!

2009. február 12., csütörtök

Kötni, horgolni jó...

Nagyon szeretek kötni és horgolni. Még az általános iskolában tanultam meg, háztartási szakkörön. Azt hiszem, hogy akkor éreztem rá a "bütykölés" ízére. Subáztunk is, na azt már teljesen elfelejtettem. Az álmom az, hogy megtanuljak úgy horgolni, hogy ne okozzon problémát pl. egy pulóver, vagy top kar, nyakkivágás kialakítása.

Jelenleg ezen a vállkendőn dolgozom. Van egy pár félkész munkám, de pl. vonaton nem szeretek hímezni, este szintén nem az igazi, nem látom jól az árnyalatokat. Ha csak este tudok kézimunkázni, jöhet a kötés, horgolás, napközben varrógépezés. Kicsit kaotikusnak tűnik, de nem tudok egyfélére koncentrálni. Mindíg bejön valami nagyon fontos elkészíteni való dolog.

Ez egy karácsonyi szalag ami masninak lesz megkötve, sajnos nem készült el az ünnepre, és most egyáltalán nincs kedvem befejezni. Azok a bordó színű "kalapok", harangocskák, majdnem készen. Most jut eszembe van még elkezdve egy horgolt bikini is, de azt hiszem azt már nem fogom befejezni. Ugye nektek is van olyan munkátok amit már talán el is felejtettetek, hogy ott lapul valahol a szekrény mélyén, fiókban stb.... várva azt, hogy elkészüljön !?!?!?!?

5 megjegyzés:

helen írta...

Van ám... :(

Edige írta...

De még mennyi!

Barbi írta...

Hogy te milyen ügyes vagy!!!! Csodálom a kötni és horgolni tudókat! Én nem tudok! :( Az a kék kis felső és a hátizsákocska, meg minden!!!!

Helen írta...

aja de még mennyi!

hordosv írta...

Meglestem a horgolásaidat én is. Fantasztikus ügyes vagy, szerintem az "apróságok" sem okoznának gondot:)