Szeretettel köszöntelek oldalamon!

Szeretettel köszöntelek oldalamon!

2009. május 6., szerda

Csipkecsodák

Íme az én csipkéim. Ezek a textilkutatóból vannak. Hihetetlen néha miket talál az ember. A kis , kerek terítőket, befőttesüveg tetejére gyűjtöm, de kiválóan lehet bele csomagolni is, a szélére szép szalagot befűzni, és már kész is a csodacsomag. A vitrázsfüggönyökért odavagyok, ha találok, elhozom. Az angyalkás terítőt párnára szeretném majd ráapplikálni, kicsit megbolondítani valami szépséges szalaggal... gyönyörű lesz.

Ezeket pedig anyukámtól kaptam , nem is emlékeztem rájuk. Annyira szépek , hogy sajnálom őket az asztalra tenni, pedig hát azért vannak.

Jelenleg a lakásban most ennyi van használatban. A két éjjeliszekrényen lévő terítőt én horgoltam.

Őket is én készítettem, pár éve csinálom, de nekem még egy sincs. Karácsonykor nagyon népszerűek, és gyönyörűek a fenyőfán!

7 megjegyzés:

Márti írta...

Gyönyörűséges mindegyik!!!! :))))

Monika írta...

Hú,de szépek!!és milyen ötletes,hogy bordó anyagra téve fotóztad őket!!Még jobban mutatnak...
Te ilyen szépeket horgolsz??????Csoda!
A kerek csipkéket én is néha ráteszem befőttesüvegekre.
Az angyalost irigylem..:))))

mmama írta...

Nagyon szépek !
Szeretem őket, megigértem hogy amint időm lesz én is mutatok.
Szeretem a szél csipkéket nagyon.

maca írta...

Ezek is nagyon szépek, bizony sokszor van olyan, hogy nem is emlékszünk miket rejtenek a fiókjain, és élvezettel döbbenünk, rá, amikor ilyen jó kis felkéréshez keresgélni kezdünk.
Én is találtam elfeledetteket, majd mutatom. :)

lomaquilt írta...

Ebből is az látszik, hogy nem mindegy hogyan fényképezed. Tegnap találtam meg egy horgolásomat, ami még nincs kész és most gondolkozom a befejezésén. Nagyon szépek a teritőid. Én a Verseny utcai piacon vettem sokat. Sajnos nem mindegyik épp.

Lonci (Győr) írta...

Elég lemaradtam a blogok olvasásáról, lassan utolérem magam. Gyönyörű dolgaid vannak.

Cila Zzy írta...

Szia!
Nagyon ügyes vagy! Az angyalokat és a harangokat én még csak tanulom, mert van nálunk egy horgolókör. Tavaly olyan szép volt a templomban a hatalmas karácsonyfán a fehér-ezüst horgolt angyalkák "hada".