Egy kis finomra vágott lila hagymát és olajbogyó darabokat kell csak beletömködni, a tetejére meg diódarabkákat kell szórni. Rendkívűl egyszerűen és gyorsan elkészíthető étel. Persze camembert rajongók előnyben. Mellé fincsi borocska....mmmmm.
Kissé tartottam tőle, hogy megég a doboz és oda a finomság, de nem. Nagy kár lett volna érte!
20 perc sütés után ilyen szépen megolvadt az egész ,és lehetett tunkolni.
Ez az újság képe,a recept Stahl Judit magazinjából való.Nagyon meglepődtem, mikor áprilisban otthon jártunk, hogy már újságja is van neki. Tetszett, és találtam benne még jó pár receptet amit ki szeretnék próbálni. Ezt mindenesetre melegen ajánlom!!
Jó étvágyat!
Jó étvágyat!
4 megjegyzés:
ezt egy "sima" fadobozos camabet tudja? Hm, nagyon jól hangzik. Korábban párszor sütőssajtot (offenkase) vettünk, amit a sógoréknál láttam először, de az ára... Viszont az íze, mennyei! Azt érdemes volt érni hagyni mert minnél közelebb volt a lejárathoz annál finomabb lett a sajt. Kipróbálom ezt is egyszer! Friss paradicsom is kell ám hozzá :)
Csak semmi hókuszpók,sima fadobozos sajt és nem állt sokáig a hűtőben.Na a paradicsomra már nem volt idő, mert nekiestünk.Nagyon éhes vagyok, és úgy ennék ilyet,de inkább kikapcsolom a masinát és aludni megyek.
Hmmmm.... én is csináltam már, de jó, hogy eszembe juttattad, nagyon finom.... :o)
Nyammmm!
Ki fogom próbálni.
Nagyon gusztikus!
Megjegyzés küldése