Szeretettel köszöntelek oldalamon!

Szeretettel köszöntelek oldalamon!

2010. szeptember 30., csütörtök

Őszi erdő

 Megküzdöttünk a számítógéppel, végre sikerült feltölteni a képeket. A bejegyzések ritkuló száma egyenes arányban áll a technikai nehézségekkel. Ilyenkor annyira elmegy a kedvem az egésztől. A másik blog is ezért van elhanyagolva, pedig lenne mit mutatni abban is. Na de összejött és ez a lényeg. Meg az, hogy ma pár órára kisütött a napocska és sikerült végre lencsevégre kapni a nyáron készített melegebb holmikat. A csipkestóla bizonyára sokaknak ismerős, elkészítettük jó páran. Egyik szebb lett mint a másik. Az enyém tolnai gyapjúból készült amit még a télen Bucillától rendeltem és az őszi erdő nevet viseli. Míg kötöttem tényleg úgy éreztem, hogy ott járok. Már felavattam sapkástul együtt, de úgy érzem, hogy így együtt kicsit sok a kettő.
Ez a sötétkék még várakozik, szerencsére még nincs annyira hideg, hogy már ezt is fel kellene venni.

7 megjegyzés:

Saci írta...

Miért sok együtt?! Nagyon is jó!!! :-) S a fejlécedben az a ház...... Irigykedem, kicsit ... nem nagyon.... Szép napokat! :-)

hAnd-i írta...

hu, nagyon beőszült a hangulat errefele, de nagyon jól is áll... gyönyörű munkák, gyönyörű fotók...

Barbi írta...

Rég írtam, pedig jövök gyakran! Olyan szépek a fotóid! :DDD

Márti írta...

Nekem is nagyon tetszenek a fotóid - mutogass a másik blogodon is!!!! :)))
Gyönyörűségeket készítettél!!

Csipkerózsika írta...

Szeretek hozzád jönni gyönyörködni,kérlek nézz be hozzám,szeretnék adni neked valamit:)

Szilvi írta...

Igen ballagunk az őszbe erőteljesen, és már olyan régen szerettem volna én is az új évszak eljövetelével új fejléccel köszönteni a változást. Ehhez Mammka adta az inspirációt, az övé olyan csodálatos.Csipkerózsikának köszönöm a díjat, szeretettel elfogadom és önző módon nem is adnám tovább. Mindenkinek szép őszi napokat kívánok, remélhetőleg Nektek is sikerül megörökíteni ennek a csodálatos évszaknak a színeit,hangulatait.

Jucus írta...

Szia!
Nagyon megtetszett az a csipke stóla, úgy megcsinálnám! Szeretném elkérni a mintáját vagy a fellelő helyét, ha nem vagyok szemtelen? Címem: Judit.Posch@gmail.com
Előre is köszi, ha tudsz segíteni!
Jucus