Szeretettel köszöntelek oldalamon!

Szeretettel köszöntelek oldalamon!

2013. április 30., kedd

Nyárra

Tudom ám én, hogy otthon már ki is lehetne próbálni az új horgolmányt a nyárias melegre való tekintettel.Nagy sóhaj! Csak sóvárgunk a jó idő után mi itt.A szatyor meg legelőször augusztus végén lesz bevethető sajnos. De hát tudjuk ezt, Angliát nem az időjárásáért szeretjük. Jó ez a forma, egyszerű a minta, a táska utazás barát, könnyen elfér a bőröndbe. Akkor tökéletes lehet, ha nem az asszonynépnek kell a család férfitagjainak strandcuccát is magával vinnie. Nálunk legalább is, rendszeres kérés, hogy el tudnám-e tenni ezt meg azt. Az eredeti minta szerint a fogója rövid, én úgy gondoltam, hogy számomra a vállra akasztós méret jobb lenne. Teszteltem a "lelógását", hogy belepakoltam egy könyvet, naptejet, meg pár apróságot ami nálam szokott lenni. A fél literes ásványvíz már nagyon megnyújtja azt nem raknám bele. A füle így 63 cm lett . Nagyon vastag pamutfonalból készült 6.5 -es horgolótűvel. Tulajdonképpen kiszerettem volna próbálni ezt a fonalat és így esett a választásom erre a szatyor mintára. Ruhát biztosan nem készítenék belőle. 
Ez az eredeti, a mintát itt találtam.
Ez a verzió is nagyon tetszik, a szatyor alja egyben a tokja is.

5 megjegyzés:

Márta írta...

Nagyon pozitív a blogod, ezért is tértem vissza megint. Szépek a képeid, és ügyesen kézimunkázol, jó ötleteid vannak. :)

Carrie írta...

Nagyon szépet alkottál megint! Öröm ide jönni inspirációért! :)

Szilvi írta...

Köszönöm szépen!

Ircsi írta...

Mindég olyan klassz dolgokat találok itt, és hát ez a szatyor...ez nagyon tetszik. El is mentettem magamnak utólagos engedelmeddel, hogy majd elkészítsem, amint a mostani folyamatban lévő hálószerű nyári felsőmmel elkészültem. Köszönöm, és további kellemes munkálkodást mindnyájunk örömére! :)

Szera írta...

Nagyon klassz! :) ...és igen praktikus a tokos táska!