Szeretettel köszöntelek oldalamon!

Szeretettel köszöntelek oldalamon!

2014. május 14., szerda

Régi idők- Old times








Legújabb horgolt kendőm, frissen elkészülve, kigombostűzve, és megszáradva bevetésre készen. A legfelső képen látszik milyen volt blokkolás előtt. Ez a lépés úgy gondolom elengedhetetlen a kötött és horgolt daraboknál. Egyszerű mezei zoknifonalból készült, 5mm-es horgolótűvel. Ettől lett olyan szellős és nagy. Értelemszerűen kisebb tűnél kisebb a végleges méret is. Feketével kimondottan elegáns, de el tudnám képzelni menyasszonyi ruhához is. Ingyenes minta a Ravelryn.

My new crochet shawl is ready to wear now, after a blocking procedure. You can see pictures before and after. I think it is the most bored part of the projectmaking, but it is nessesery to do for the best results. The shawl was made from simple sock yarn with a 5 mm hook. This is why it is so big. The best look for me is to wear it with black. I could imagine it as a bridal accesorie. Free pattern on Raverly.

7 megjegyzés:

Modeszta írta...

Ez gyönyörű! Cipőstül. :)

Saci írta...

A kendő is tetszik, de az a cipő!!! ♥

Szilvi írta...

Hajrá Sziranszki. ezt mindenképp csináld meg, nagyon egyszerű minta és fejből horgolható. Csak biztatni tudok mindenkit az elkészítésére.
Lányok a cipő Clarks angol márka. Modeszta Te biztosan tudod milyen klassz.Ha jó cipőt szeretnék akkor ezt a márkát választom.

Palkó írta...

Csodaszép!

Medora írta...

Ebben a harsogóan színes világban el is felejtjük, hogy milyen gyönyörű tud lenni a színek hiánya.

Névtelen írta...

Nagyon elegáns,gratulálok ,Szilvi!

Szilvi írta...

Köszönöm.