Szeretettel köszöntelek oldalamon!

Szeretettel köszöntelek oldalamon!

2014. július 1., kedd

Hello Július

Az új horgolt párnánk gyakorlatilag egy az egyben hasonló mása ennek. Mert azon minden tökéletes, a színek, a minta, a hátlap , gyönyörűen van elkészítve. A blog maga is ilyen, nagyon tetszik. Nem is volt kérdés, hogy megcsinálom, annyiban tértem el, hogy a hátuljára nem zippzárt raktam, hanem gombokat. Na így azért egy kicsit mégis más. Ez volt az első alkalom, hogy a négyzeteket a legvégén horgoltam össze, rendszerint az ahogy megyek úgy horgolom ( join as jou go) technikát használom az összekapcsoláshoz.Először furcsa volt, de nagyon tetszik a végeredmény. Ilyet biztosan fogok még csinálni,és egyszer majd lesz egy ilyen takaróm is  ugyanilyen színekkel, mert annyira beleszerettem. Hogyan készült leírás itt.

Our new crochet pillow is almost the same like this. I found a lovely blog, and I fell in  love with that, especially with the spring flower garden pillow. Perfect colours, pattern, backside and crochet technique. There was not any question about that  I have to make mine. I made my version whith a different backside , I put buttons instead of zipper. That was the first I crochetted the squaeres together , usually I prefer join as you go method. I love the result, and I am sure I will make a blanket with same pastel colours next time. Tutorial here.

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nem is kérdés,mert mutatós,kedves,hangulatos!
A színek is csuda vidámak együtt.
Természetesen nekem is tetszenek az ilyen Granny holmik,de eszembe jut,hogy össze kell horgolni.Ez nem is lenne gond,és számtalan leírás van hozzá,hogy kell.Viszont hogy az illesztéseknél is sima legyen a felület............azt varrni kell vagy horgolni?

Szera írta...

Nagyon kedves, friss! :)

aarkus írta...

Szép, nyárias - friss és hűsítő,mégis üde. Nagyon szép munka, és tiszteletem a fonalvégek miatt! :-)

Szilvi írta...

Köszönöm lányok. Emőke csak horgolás van, hidd el nem bonyolult az illesztéseknél is adja magát, persze könnyű ezt mondani. Próbáld ki és meglátod.

Névtelen írta...

Tehát összehorgolás.Az egyik képeden kiemelkedik,a másikon sima.Az egyik a hátoldal?

Szilvi írta...

Ja igen, a két középső kép az a hátulját mutatja. Elnézést, lemaradt az információ.

Palkó írta...

Csodajó színeket használtál, a végeredmény csodás! :)

Névtelen írta...


1.Mi a neve a fonaladnak amiből horgoltad?
2.Mi az összetétele és hány méter?
3.Kb mennyi fonal ment el egy négyzetre?
Nagyon megtetszett a minta,megközelítőleg kellene tudnom a paramétereket....
a lányomnak készítenék ágytakarót a telekre és párnát.
Köszönöm,ha segítesz♥

Névtelen írta...

A bejegyzésem eleje meg lemaradt:-O
Így kezdődött:
Kedves Szilvi!
Már csak egy kérdésem lenne illetve 3....