Szeretettel köszöntelek oldalamon!

Szeretettel köszöntelek oldalamon!

2015. január 7., szerda

Érdekes találkozás

Belekezdtem valami új dologba. Egyenlőre még nem árulom el mi lesz a négyzetekből, de lehet találgatni. A kis hímzőfonal gombócok meg a játék kedvéért kerültek elő, kíváncsi voltam, hogy mutat ugyanaz a minta  a vékony fonalból. Végezetül kör lett belőle. Még több esélyes mi lesz a végső megjelenési formája. 
Ma egyébként nagy élményben volt részem, a helyi kis fonalas boltban. Találkoztam egy idős zsidó férfival aki mint az rövid időn belül kiderült szintén horgol, meg fon , sző és még egyéb nőcis dolgokkal is foglalkozik. Röpke eszmecsere után, miután elmondtam, hogy régi vágyam megtanulni a fonást, kiment és visszajött kezében egy orsóval és fél perc alatt megmutatta hogyan kell, majd nekem adta, és mondta, hogy délután ugorjak be az üzletbe mert hagy hozzá gyapjút is, és csak gyakoroljak. Kezembe adott egy névjegykártyát is az elérhetőségével, hogyha megakadnék. Itt van előttem a cucc, még mindig alig akarom elhinni, hogy ez történt pár perc leforgása alatt. Arra még volt idő, hogy elmondja két helyen is van fonó klub ahol őt megtalálom. Megkeresem az biztos, annyira különleges mikor férfiak művelik ezeket a nőies dolgokat. Szerintem fog nekem mondani sok érdekességet. Na majd meglátjuk és beszámolok. 



7 megjegyzés:

Monika írta...

Csodaszép színek!!!!!!!!!!!!!!Nagyon!
Az ilyen történetek olyan nagyon jók!!!!!! Egyébként nem is annyira nőcis foglalatosságok ezek,csak ritka,hogy férfi műveli.

Névtelen írta...

mindegy hogy titok vagy nem, úgyis olyat horgolsz ami mutatós, a színeiben, mintában egyaránt.
A történetről eszembe jutott egy saját történet: jó pár éve az Óbudai piacon megtalálható kézimunka boltban tanultam a gobelin öltéseket, mégpedig az eladótól, aki egy fiatal fiú......:-)

Márta írta...

Talán táska lesz belöle? Mint a www.bautawich.se oldalán találhatò? Várom a végeredményt...

Szilvi írta...

Márta majdnem, bár én inkább szatyornak mondanám. Belenéztem az oldalba amit említesz, nem ismertem eddig, pedig nagyon klassz. Köszi!

Szilvi írta...

Márta majdnem, bár én inkább szatyornak mondanám. Belenéztem az oldalba amit említesz, nem ismertem eddig, pedig nagyon klassz. Köszi!

Szera írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Szera írta...

Szép történet! :)