Szeretettel köszöntelek oldalamon!

Szeretettel köszöntelek oldalamon!

2015. június 7., vasárnap

Ropogós cseresznye

 A mostani bejegyzés ezekkel a fotókkal, nagyon kedves a szívemnek.
 Itt most kiderül miért is kockás az én világom. Leginkább ez vagyok én. Kockás abrosz, fotel, lakás dekor, kockás ruha. Naná van kockás cipőm is, meg sálam és táskám. A rózsaszerelem csak később jött . 





 Eper, málna, cseresznye, szerintem sokunk nagy kedvence ebben az időszakban. Sajnos elég hamar lemegy a szezon, de szerencsére nem csak lekvárként és befőttként tartósíthatók. A lánc is meg a fülbevaló is hirtelen ötlet volt. Kezembe akadt a két utolsó nagyobb fagolyó, ebből nem is lehetett más mint cseresznye a kockás felsőmhöz, de ha már nyaklánc mi lenne ha készülne fülbevaló is. Első próbálkozásra sikerült pont eltalálni az arányokat. Annyira megörültem, igaz ilyenkor szokott az lenni, hogy a másik darab az sajnos nem lesz ugyanolyan. Ez most hál istennek nem jött be. 




 Ezt a bevásárló szatyort, vagy cekkert, vagy market bag-ot nem is akartam most megmutatni, de az epres kitűzőjével, meg a hangulatával pont passzol ebbe a bejegyzésbe Ennek az az érdekessége, hogy erős  pamut, postai kötözőmadzagból készült. Gondoltam felajánlom nyereményként a Chain&Hook facebook oldalamon ha a kedvelők száma eléri az ezret. Na de az még annyira messze van, és aztán meg annyira meg is szerettem, hogy nehezen válnék meg tőle. Inkább csinálok még ha lenne rá igény. Ti hordanátok????? 
Azt ugyan nem tudom, hogy a mosásra hogy reagál, tartaná-e a formáját meg a színét. Mindenesetre jó strapabíró, itt a kezemben ez  1.8 kg a benne lévő cuccokkal, (esernyő, ásványvíz is). Parkba piknikhez, vagy éppen melóba, strandra, babakocsi fogójára akasztva játszótérre menet,
 jól jöhet. Szóval, horgolni tudó lányok, mindenkit csak biztatni tudok az elkészítésére. 
Inspiráció és minta itt, vagy itt

Vasárnapi sütés is van igaz ez éppen múlt hétről. Málnás mákos Szofitól. Fincsi süti annak aki szereti a mákot. Másnap még finomabb volt . Fogok még csinálni az biztos. Hú ez bizony most is lecsúszna.

13 megjegyzés:

Márta írta...

Milyen nyáriasan vagy öltözve. Itt biza még tombol a hideg, lehet, hogy a mùlt péntek leforgásával vége is lett a nyárnak sajnos. ;)

Hokata írta...

Nagyon szememet melengető képek :)

Julcsi írta...

Szeretem a te kockás-rózsás-gyümölcsös világodat! Úgy, ahogy van, tökéletesen rendben van:))

VRJúlia írta...

Valóban nagyon kedves :)

Monika írta...

Múltkor az jutott eszembe,hogy a kockás világod már rózsás világ.:),de együtt a kockás a rózsással szuper!!!!!!Nagyon csinos minden!!!
Én turiztam egy kék horgolt szatyókát,szeretem, de kicsit rövid a füle,a tied az pont jó.Szóval né szívesen hordanám.:)
Horgolok a kékhez egy hosszabb fület.:)

Monika írta...

Ki a fotósod,amiken te vagy a modell?????????

Szilvi írta...

Köszönöm szépen, kedvesek vagytok. Bizony a napsütés ellenére is vacogtunk, a nyári cuccok csak a fotózás kedvéért kerültek elő. Azért mostanában van mindig egy pár nap vagy akár egy hét is ,hogy tényleg nyárias az idő. Mi nem vagyunk telhetetlenek, a boldogság az ha nem esik az eső. Az igazi nyári tevékenységek
kizárólag a nyaralás egy két hetére korlátozódnak.
A fotósom a férjem, aki tudja kezelni a profi masinát, de én kérem a beállítást, a kellékeket , a rendezést, nekem nincs türelmem állandóan tekergetni meg cserélgetni az objektívet. A kis kompaktommal egész jól elboldogulok, azokat a képeket amin én nem vagyok, mind magam készítem.

Szera írta...

Hogy hordanám-e?! Naná! :) Köszönöm az ötleteket! ✿✿✿

Szera írta...

Nálam csak az első "itt" aktív! :(

Egészen Panka írta...

Nagyon hangulatos képek! Tetszik a táskád is.

Szilvi írta...

Köszönöm az észrevételt, javítottam.

melcsilla írta...

Nekem te már "kockásvilágszilvi" maradsz:)

Én hordanám, nekem nagyon tetszik!
És azok a táskák a raverlyn. Jajjj. Ilyenkor tudnék gyorsan haza szaladni, és neki állni horgolni.
Mert mire haza érek, vagy a lendület száll el, vagy én leszek túl fáradt...

Névtelen írta...

Szilvikém, bájos vagy a kockásban, és szép a táska is és a cseresznye óóóóóóóóó, és a rózsás tála a kedvenc♥