Szeretettel köszöntelek oldalamon!

Szeretettel köszöntelek oldalamon!

2015. október 4., vasárnap

Yarndale 2015

Gyapjú hétvége Skiptomban, Anglia,Yorkshire.
Pazar, lüktető, színes, inspiráló, feltöltő mint mindig. 
Igyekeztem most más képekkel jönni mint tavaly. Ugyan a kiállítók zömmel ugyanazok, mégis az újdonság erejével hat minden, az idén több volt a stand. Az utolsó pillanatig hezitáltam ,hogy menjek-e, tudtam, hogy konkrétan kéne egy kis natúr szösz angyalkának, meg táskafül, meg aztán ha egy kis fonal is akad az sem gond.Meg is lett minden amit elképzeltem, Lucyt az Attic 24 blog tulajdonosát is jól megölelgettem.Ő köszönt rám, annyira el voltam mélyülve a standjánál bámészkodva, még mindig kiráz a hideg, hogy ha visszagondolok az első találkozásunkra.


 Ez a gyönyörű vintage vastag bútorvászon is velem jött haza , a hölgy aki árulta nem igazán akart belevágni az anyagba, lévén, hogy az egész elég lett volna egy fotel behúzásához, aztán engedett és kaptam egy métert. Mit ne mondjak, látom magam előtt azt a fotelt......

Ezt a horgolt táska egységcsomagot is muszáj volt elhozni, egyszerűen beleszerettem ezekbe a színekbe, és a fonal az a durva szőnyeggyapjú, amit én annyira de annyira szeretek. Már majdnem kész is vagyok vele, már csak a virágokat kell meghorgolnom , meg bélést belevarrni. A fülét máshogy képzelem, mint ami ehhez javasolt, hamarosan kiderül mire jutottam vele. 


9 megjegyzés:

Tselszi írta...

Micsoda szinkavalkad! nagyon jo hangulata lehet ennek a vasarnak!
Milyen volt az elso talalkozasotok? Nem jol hangzik,ha meg mindig kiraz a hideg,ha ragondolsz,... vagy jo ertelemben veve?
Kivancsian varom az elkeszult taskadat!

Hokata írta...

Csuda egy jó hely lehetett, biztos én is elcsábultam volna :) Itthon egyszerű izgalmak vannak, holnap jelenik meg egy horgolós újság először, azt hiszem a Praktika különszáma, nagyon várom, hiszen már egy éve tudok horgolni :)
Az első talira én is kíváncsi vagyok, ha publikus. Pusza!

Nina írta...

Aaaaaah! Micsoda színorgia lehetett ott! Köszi a klassz fotókat!

Emőke írta...

Hát, azta!
Jól tetted, hogy mégis elmentél, kell az ilyen program a léleknek!
Szőnyegfonalból táska, nahát!!!
Kíváncsian várom a tiedet;-)

Medora írta...

Mi ez a gyönyörű virágözön?

Szilvi írta...

Köszi lányok, természetesen az a találkozás csúcs volt. Szinte nincs is olyan emberke aki horgol, hogy ne ismerné Lucy munkásságát. Még mielőtt Angliába költöztünk, csak csorgattam a nyálam a gép előtt, rendszeresen nézegetve a blogját.Akkor még nem is sejtettem, hogy mostanra kedves ismerősömnek tudhatom. Évekig próbáltam felvenni vele a kapcsolatot, nem írt vissza, nem tudtam kideríteni merre is lakik, szóval nem erőlködtem annyira, a kezdetekben nem is beszéltem a nyelvet, hiába is találkoztunk volna. Mígnem egyszer posztolta, hogy nyit egy stúdiót, amiben bárkit szívesen lát. És ott volt a városka neve is, Skipton. Óóóóó gondoltam most jött el az én időm, hiszen ez itt van nem messze tőlünk. Egyik reggel éreztem, hogy ha buszra szállok, megtalálom, és végre személyesen is elmondhatom Neki mennyire sokra tartom a tehetségét, a munkáit.....
És minden úgy is lett ahogy elképzeltem. Párszor megfordultam a pénteki közös horgolgatásukon is, Lucy pont olyan kedves és szerény ahogy a képeken látszik.
Az a sok virág a képeken, az az idei jótékonysági rendezvény része, van egy hölgy aki rendszeresen árul horgolt cuccokat és a bevételt az alzheimer alapítványnak gyűjti. Az első évben pipacsokat gyűjtött, aztán horgolt teamelegítőt, most virágokat és mindig csinál belőle kiállítást.Ez most nagyon szép lett,5000 virág a világ 22 országából érkezett.

Márta írta...

De érdekes! Látod milyen pici a világ?

Edige írta...

Köszi a csodás képeket! A táska befejezésére nagyon kíváncsi leszek, éppúgy, ahogy arra is, hogy mi lesz a virágos bútorvászon sorsa.

Virag Lovas írta...

Bár csak egyszer én is eljuthatnék!! Micsoda színek és mennyi technika!!Köszönöm a beszámolót!!!