Szeretettel köszöntelek oldalamon!

Szeretettel köszöntelek oldalamon!

2016. február 13., szombat

Lendület


 Ez a két freeform darab még a téli hangulat terméke. Anyahajó inspirálta leginkább, hogy ezt is kipróbáljam. Bevallom régóta próbálom emésztgetni, hogy ez tetszik-e nekem, de mostanra érett meg a dolog úgy látszik. Igen nagyon is bejön ez a stílus és technika. A kék horgolmány egy videó alapján készült, igaz a hölgy színátmenetes zöldes fonala sokkal jobban kiadja a lényeget, és nagyon szép lesz az összhatás. Érdemes kipróbálni. 
Ez a színes már saját kútfőböl jött. Még tervezem nagyobbra , most egyenlőre félretettem. Már a friss, üde tavaszias ötletek zsizsegnek a fejemben. Jelenleg úgy tervezem, hogy ebben az évben folytatom a kötött és nemezelt táska sorozatot. 
Ezek voltak a korábbiak, hihetetlen, de 2013-ban születtek, mintha most lett volna.
Sajnos egyről nem találtam képet, pedig az volt az első próbálkozás ami rögtön sikerrel járt, így mertem aztán folytatni. 
 Nemrég készült el az idei első, ami az enyém lesz. Nincs mutatható állapotban, mert a díszítés még várat magára. Nagyon izgalmas, remélem nem fogom elrontani. 

 Ezek a virágocskák az uzsonnás táskámra mennek majd.
 Ezt is megtartom magamnak. Kedvenc színösszeállításom egyébként. A türkiz kötött rövid ujjú kardigán a próbababán várakozik, eredetileg azért vettem, hogy feldíszítem horgolt virágokkal. Még egyenlőre nem jött meg az ihlet, bár már van elképzelésem. 
Ezek a fonalak már a következő dologhoz kerültek elő. Egy kendő készül. Igaz, hogy megfogadtam többet nem csinálok magamnak, de ezt most muszáj lesz. 5 megjegyzés:

Mamka írta...

Fura,hogy nem emlékszem a nemezelt táskáidra,pedig annyira,de annyira tetszenek!!!!!!!

Márta írta...

Nagyon örülök, hogy megint ùj erövel tervezgetsz. A napokban itt is megmutatta magát a nap, és ilyenkor olyan jò érzés tölt be engem is.

Kamilla írta...

Tettem ma egy ígéretet a blogomon, hogy ahová szívesen járok olvasgatni, ott ezt írásba is fogom adni, főleg akkor, ha még sose tettem korábban. Szóval szia, szeretem a blogodat! Annyira színes én inspiráló!

anyahajó írta...

Nagyon szuper lett a freeform, csak így tovább! Szerintem nemezelt táskán is jól mutatna amúgy. És ami nagyon vicces: a napokban többször eszembe jutottál, mert én meg mostanában kezdem próbálgatni a horgolt ékszereket, amiben Te vagy az egyik példaképem - úgyhogy kölcsönösen inspiráljuk egymást :)

király ildikó írta...

Éljen a freeform! Na és a többi gyönyörű horgolmány! :O)