Szeretettel köszöntelek oldalamon!

Szeretettel köszöntelek oldalamon!

2018. szeptember 3., hétfő

Helló Ősz


Ez a koszorúkészítés nagyon bejön nekem.
 Elmenni szombaton egy jó kis sétára, hazajönni sok  növénykével, és csinálni belőle valami szépet vasárnap reggel. Ez a tölgyfaleveles kicsit nagyra sikerült, de sebaj. Olyan ágakra vadásztam amin ott volt az éretlen termés. Találtam pár lehullott sárgás színű ágakat is amit eredetileg nem terveztem beletenni, de kimondottan jót tett az összképnek. A nappaliba tettem a tükör elé, remélem szépen fogja tartani magát akkor is ha majd szárad. Ezzel ki is került az első őszi dekoráció. Kicsit szomorkásan írom ezt mert az én odavagyok a nyárért, és ez az idei nagyon- nagyon szép volt, kicsit sajnálom, hogy vége van. 


Leszedtem még pár hortenziavirágot, hogy ismét megpróbálkozzak a szárítással . Nagyon-nagyon szeretném én ezt is koszorúba kötni, igazából most ennek kéne a kandalló felett lógni. Remélem,hogy ezúttal sikerülni fog.


Viszlát nyár!!!

1 megjegyzés:

Timi írta...

Nagyon jó lett a koszorú! Mi is találtunk már lehullott makkokat a tölgyfa alatt, ami bizony azt jelenti, hogy vége a nyárnak... én mondjuk nem bánom, mert nem szeretem a hőséget, de ez a 25-28 fok kellemes ősznek ígérkezik!
Sok sikert a hortenziához! :o)