Szeretettel köszöntelek oldalamon!

Szeretettel köszöntelek oldalamon!

2020. augusztus 30., vasárnap



Elszállt ez a nyár is gyorsan. Talán nem is baj ezúttal , mert most minden élmény, történés olyan kicsit fakó színezetet kapott a vírushelyzet miatt. Legalábbis én nem tudtam úgy kiélvezni mint  a korábbiakat. 


A virágok az idén fantasztikusan néznek ki hála a tápoldatozásnak.Ugyan meglepetés volt hogy az egyik hortenziám gyönyörű dús levélzetet növesztett, virágot pedig egyet sem. 


Egyetlen munkát sikerült befejezni , de már ez is elég régóta várakozott . Nincs kedvem most semmi kézimunkához. Várok türelmesen az alkotókedvre.



Nagy szervezések árán azért sikerült Magyarországra is eljutni egy hétre. Ennek fénypontja volt egy családi esküvő, sógornőmék lánya ment férjhez. Mindent a család szervezett és készített , igazi kis vidám fiatalos, romantikus vintage esküvő kerekedett. 


A mi nappali átalakításunk is befejeződött végre. Február elejével kezdtük és sajnos a vírus miatt hónapokra leállt az egész. Teljesen más lett a hangulata, mi  imádjuk. Már csak pár dekorációs elem hiányzik, és a függöny amihez karnist kell csináltatnunk. Nagyon remélem ezeket sikerül karácsonyra elrendezni. Fingers crossed ahogy az angol mondaná. 
Még van egy nyárzáró kirándulásunk ahol remélhetőleg sikerül megörökíteni a lilán pompázó angol hangamezőt, és aztán bele is csaphatunk az őszbe .

Nincsenek megjegyzések: