Szeretettel köszöntelek oldalamon!

Szeretettel köszöntelek oldalamon!

2013. április 18., csütörtök

Boldogság

Pár kép az idei tavasz sztárjairól. Rengetegen voltak, bégetéstől zengett a mező amerre mentünk. Némelyik lelkesen szaladt felénk mi meg kissé félve hátráltunk. Ugyan legszívesebben felkaptam volna őket jól megölelgetni, de a mamák mindig résen voltak. Órákig tudtam volna nézegetni ezt a nagy és békés családi idillt.
Sajnos a kezdeti napsütést felváltotta a nagy szürkeség ,ez látszik is a képeken. Ennek ellenére szuper jó kis kört mentünk. Először a mezőkön, farmokon keresztül. Aztán egy tündéri falucska is keresztezte utunkat. A relatív jó idő ellenére alig találkoztunk emberrel.Meglepő dolgok mindig vannak, teljesen más világ ez mint a városban. Az egyik háznál a tulajdonos nyitott ajtónál porszívózott és széles mosollyal kérdezte, hogy nem zavar-e minket a zaj mert akkor kikapcsolja. Mi meg széles mosollyal válaszoltuk, hogy természetesen nem.Csak álmodozunk itt a házak között egyik szebb mint a másik, fel sem tűnt a porszívó zúgása. Elhagyva a falut egy kisebb folyó mellett vezetett vissza az út. A csendet csak a madárcsicsergés és a víz csobogása töri meg. Hihetetlen nyugalom és békesség árad szét az emberben ilyenkor. Azért nem árt résen lenni, mert kergetett már meg minket ló is, szegény megijedt a vakutól. Legnagyobb állati élményünk  mégis a viperával való találkozás volt. Szerencsére békésen összetekeredve feküdt a fűben.

9 megjegyzés:

VRJúlia írta...

Szívet melengető. Minden nap elnézném, és sosem adom fel, hogy egyszer majd élőben...
Üdv.

zazálea írta...

azok a barikák,hát azok nagyon :) és a képek,persze!

Paat írta...

Zöld lankákon kőkerítés... Imádom! Köszi

Palkó írta...

Gyönyörű képeket készítettél, tényleg csoda lehetett élőben... ezek a báránykák...! :)

Zsuzsi írta...

Akkora örömet okoztál a képeiddel, boldogan nézegettem volna öket tovább! A barikások persze, de a házacskák is, a kövek, a táj... Mi is szép helyen lakunk, de ez egész más! Szerencsés vagy!

Szilvi írta...

Á tudtam, hogy tetszeni fog!

Noryta írta...

Hmm, ismét jól éreztem magam. :) Az a korlát: Ellis Cottage.

Monika írta...

Vipera????Jujjj!Brrrr.Kár,hogy ott van a sok szépség között.Tudom,hogy neki is van helye,de mégis....

Jucus írta...

Köszi ezeket a békés, simogatós tavaszi képeket!