Szeretettel köszöntelek oldalamon!

Szeretettel köszöntelek oldalamon!

2014. március 20., csütörtök

Recycling




Ez most megint egy táska lett, de hát régóta a listán szerepelt ez is.
Régebben készítettem már fonalat kinyúlt pólóból, de csak egy darabot vágtam fel próbaképp amiből csak egy edényfogóra futotta. Most megint eljött az idő egy kis játékhoz ezzel az anyaggal, mert összegyűlt pár kiselejtezett póló, kifejezetten ehhez a projekthez tettem félre. Felcsíkoztam , és meghorgoltam ezt a kerek tatyót 9-es horgolótűvel. A virágok egy kitűzőnek lettek elkészítve így bármikor áttehetem egyéb ruhadarabra ha úgy szeretném. Most úgy gondolom jót tesz a komorságának mert kicsit sötétek a színek, de csak férfipóló volt a háznál. Összesen 7 kellett . Nagyon teszik a textúrája, így utólag nézve a képeket sajnálom, hogy nem fogtam a szálhoz egyéb fonalat, vegyesen különböző fajtákat. Használni fogom természetesen, a kis táskámba rakom a telefont, pénztárcát, iratokat, a többi "nélkülözhetetlen " kütyü meg mehet ebbe.
Mónika ha olvasol, sajnos nem tudok válaszolni neked, valamiért nem megy át a levél. Így ide írom, hogy a nagy virágos kendőm kb. 25 dkg, és 4-es tűvel horgoltam középvastag maradék fonalakból. 

I  used a recycled T-shirt yarn previously. First I knitted a pot holder , then I crochetted this tote bag with 9 size hook. 7 colours, 7 old t-shirt. I added  a flower corsage ,which is transferable. I like the texture, but  as I am looking at these photos, I am thinking that I should have tried to use another fiber or fabric scraps with the Tshirt yarn together for an interesting look. Next time project on the list. 

5 megjegyzés:

Kovácsai Gabi írta...

Hihetetlen! Sosem fogysz ki az ötletekből. Zseniális!!!

Palkó írta...

Szuper jó lett! Nagyon tetszik, a színe is! Szerintem direkt jó, hogy kevésbé koszolódik :)

Szilvi írta...

Köszönöm, és valóban kevésbé koszolódik így nézve a sötétbarnát akár rakhattam volna az aljának is.Most már mindegy.

Monika írta...

Jaj,de tetszik!!!!!!A Mónika az nem én vagyok ugye????Vagy? :)

Névtelen írta...

Kifejezetten nem komor és jól illik a ruházatodhoz,a virágokat meg jó hogy odabiggyesztetted:-)
Nekem tetszik:-)