Szeretettel köszöntelek oldalamon!

Szeretettel köszöntelek oldalamon!

2016. június 15., szerda

Sorsolás




Sziasztok!
Nagyon köszönöm, hogy ennyien megtiszteltetek és játszottatok, számszerűen 28-an.
Természetesen Márta neve is bekerült a kekszes dobozba, aki ugyan 2 perccel 18 óra után jelentkezett de hát én nem vagyok szőrös szívű, és ő különösen megérdemelte,hogy benne legyen a buliban. Szinte minden bejegyzésnél hagy pár kedves mondatot. Gondolom ez ellen senkinek nincs kifogása, ez úgyis csak egy játék. 
Szóval ezúttal Edigének kedvezett a szerencse, akit személyesen is ismerek .Mosolygok és integetek,látod????Gratulálok!
Kicsit meglepetésképpen ért, hogy a többségnek a kitűző tetszett jobban. 
Külön köszönet, hogy megírtátok szeretitek a blogot, a hangulatát, a képeket, ez mindenképpen motiváció a továbbfolytatásra. Az utóbbi időben sokszor eszembe jutott, hogy kezd az egész unalmassá és egyhangúvá válni. Horgolt ékszer és virágok,kissé bugyuta szöveg. Hiába szeretnék nagy eszmefuttatásokat időnként, értelmesebb és mélyebb tartalmú bejegyzéseket, ez nekem nem megy , meghagyom Anyahajónak ő ebben nagyon profi. Szóval maradnak a virágok. 
További szép nyarat mindenkinek!!!

13 megjegyzés:

Andrea írta...

Gratulálok! A blogod egyáltalán nem egyhangú, sokkal inkább üdítő színfolt, én nagyon kedvelem.

Katalin írta...

Gratulálok a nyertesnek,
a blogodhoz pedig sok sikert kívánok továbbra is ♥

Névtelen írta...

Gratulálok Editnek, Szilvikém, köszönöm a játéklehetőséget❤️
A blogod pedig nem egyhangú, saját színesvirágos stílusoddal széppé varázsolod a mindennapjaimat❤️

Edige írta...

De jó! Szuper! Nagyon örülök neki, hogy nyertem... el sem hiszem, hogy nekem kedvezett a szerencse!
Köszönöm szépen! :-)

Julcsi írta...

Lemaradtam:( Sebaj!
Az érzéseidet megértem, én nem csak a blogot akartam néhány napja abbahagyni, hanem az egészet, a PjulcsYt:)

Betti írta...

Gratulálok a nyertesnek!
Ha kérhetem, semmiképpen ne hagyd abba a blogot! Kicsit szégyenlem most magam, hogy részese vagyok, amiért kicsit unalmasnak érzed - visszajelzések híján az ember néha elveszíti a lelkesedését. És én elmulasztok megjegyzést írni, mert lusta vagyok. Feltöltődésként ülök néha a géphez kedvenc blogjaimmal feltölteni a lelkem és csak ritkán jut eszembe, hogy hagyjak is nyomot magam után... Pedig kéne. Már csak ezért is, hogy fel se merüljön benned a gondolat, hogy unalmasak a bejegyzéseid. Egyike a kedvenc magyar nyelvű kézimunkás blogoknak. Nagyon hangulatos fotókat készítesz a szemet, szívet gyönyörködtető alkotásaidról, kedvenc témáidról. Igényes, ízléses, inspiráló - nem kéne abbahagynod! :-)

Monika írta...

Nehogy abbahagyjad!/Bár bennem is megfordult a magam blogjánál.:) / Annyira szeretem ezeket a színeket,amiket a horgolásnál használsz! És most engem is újra szerelembe ejtett a horgolás.:)
Gratulálok Edigének!!!!!Akit én is ismerek..:)

Márta írta...

Gratulálok én is a nyertesnek! Köszönöm, hogy én is benne lehettem a játèkban!

Tulipánt írta...

Szerintem te se fogod soha abbahagyni az alkotást. Nagyon szép és tartalmas a blogod. És köszönöm. A nyarad pedig legyen gyönyörű!

Kati írta...

Én is gratulálok a nyertesnek :) szerintem nagyon is szép téma a horgolás meg a virágok is:) Ha tudnék horgolni, bizony én is írnék róla, sajnos nem tudok, így csak csodálom, ti milyen szépeket készíttek :) És nagyon szeretem a horgolt ékszereket, van is pár fülcsim :)

Unknown írta...

Gratulálok a nyertesnek, Szilvi ne hagyd abba. Mindig úgy örülök ,ha új bejegyzést írsz. Szemet és szívet gyönyörködtetőek.

Ágnes írta...

Gratulálok a nyertesnek! Abba ne hagyd! A színek, a tájak, a hangulatok lenyűgöznek!

Szera írta...

Kedves Edige! Gratulálok! :)
Kedves Szilvi! Én is elgondolkodom sokszor a blogom sorsán, de amíg jelez a számláló, hogy jártak nálam... :) maradok. Mivel te vagy az egyik kedvenc blogtársam, nekem rossz lenne, ha bezárnál! ;) ❄❄❄