Szeretettel köszöntelek oldalamon!

Szeretettel köszöntelek oldalamon!

2019. január 2., szerda

Helló 2019



Ismét egy új évet kezdtünk, és érzem ez megint jó lesz. Ha visszatekintek a tavalyi az SZUPER volt, mind személy szerint nekem, és a családunknak is. Korábban soha nem fogalmazódott ez meg így , nem mérlegeltem és nem is foglalkoztatott különösen . Másképp látok most már, éjfélkor megálltam és éreztem az ünnepi pillanatot . Ami azért az mert mi azzá tesszük és nem azért mert annak kell lennie. 



Ismét készült egy kilenc képből álló montázs ami ki is merítette nagyjából az évi fonalas és textiles tevékenységet. Minden hónapban elkészült valami kis apróság ami örömöt adott nekem . Az idénre is így tervezem. Horgolni szeretnék egy vastag kardigánt amit el is kéne kezdenem ha nem nyáron szeretném csak hordani, aztán horgolni egy nyári szoknyát ami nagyon izgi lesz csak a fonalat nem tudom még mit válasszak hozzá. Hímezni sokat és persze befejezni ami félbe maradt. 


Ezt a kesztyűt külön is szerettem volna megmutatni, ez volt a kedvencem a sok közül ami készült. A hímzés miatt különleges, első próbálkozás de mevagyok vele elégedve. Ez volt a kezdet ,remélem az év végén írhatom majd azt, hogy sok szép virágot hímeztem.Ja és most nézem, hogy a hímzett farmerkabát kimaradt a kollázsból ami pedig szintén a szívem csücske.


Jó kis tervek vannak tehát, csapjunk is a lecsóba.
Kívánom, hogy legyen szép kreatív évetek, ötlettel és fonallal teli!!!

3 megjegyzés:

Tulipánt írta...

Mennyi szépség és vidámság! B.Ú.É.K!

Timi írta...

Nagyon sok gyönyörű dolgot alkottál!!! Kívánom, hogy sikeres legyen a 2019-es év is! :o)))

عبده العمراوى írta...


شركة الماسة لمكافحة الحشرات بالقطيف
شركة تنظيف موكيت بالجبيل