Szeretettel köszöntelek oldalamon!

Szeretettel köszöntelek oldalamon!

2009. március 4., szerda

Sikerélmény


Végre sikerült! Beszerezni az igazi klassz, puha, minőségi anyagot, fagolyót, (bár egy kicsit nagyobbat szerettem volna), és ami a lényeg sitty-sutty kifordítani a keskeny, majd 3 méteres hurkát. Nekem ez ma nagy sikerélmény, és hátha valakinek még problémát okoz a kifordítás, készítettem egy képes beszámolót a műveletről. A maradék hurkából még egy virágocska is kikerült.

Nagyon egyszerű a dolog: hurka bedug a lyukon, kicsit felhúzni az anyagot, hogy beszoruljon a kis résbe, aztán az egészet egy mozdulattal rá lehet húzni erre a műanyag eszközre, húzni, húzni és már kész is.

Tulajdonképpen nekem ez a készlet már régóta van, csak nem értettem a működését eddig. Jó, hogy van többféle méretben.


"Lánc, lánc eszterlánc, eszterlánci cérna.
Cérna volna, selyem volna, mégis kifordulna."

6 megjegyzés:

Barbi írta...

Nagyon édes, tavaszi lett! És szuper ez a készlet! :)

Edige írta...

Nagyon jó lett! Az egyik üzletben láttam hasonló láncokat és azóta is bennem van, hogy otthon is lehetne ilyet készíteni...

Lonci (Győr) írta...

Tépőzáras fent a nyaknál?, Vagy rosszul látom? Egyre jobb kiegészítőket készít mindenki, lassan kedvet kapok én is hozzá:-)))Nekem is van ilyen kifordítóm!Igaz csak 2 méretben.

Szilvi írta...

Loncika simán össze van csak öltve.

szilcsil írta...

szia csipkebogyo,
meg szeretnem kerdezni, honnan szarmazik az a kek kiforditopalca.
köszi
csilla

assam írta...

Kedves Csipkebogyó,

ez az ötletes nyaklánc egy hurka, amelyben golyók sorakoznak csomókkal elválasztva? Vagy rosszul látom? Nagyon tetszik, csinálnék magamnak is. További vidám alkotást kívánok, Assam (vasarfia.freeblog.hu oldalon alkotgatok)