Szeretettel köszöntelek oldalamon!

Szeretettel köszöntelek oldalamon!

2015. március 10., kedd

Hétvégi sütés, varrás



Nos ez a süti jobban néz ki mint az íze, ez az én véleményem. Valóban könnyű a tésztája de nekem még így is túl tésztás. Semleges ízű, talán a bagelhez tudnám hasonlítani. A vendégeknek azért lecsúszott, de magunknak többet nem készítem. 
 Ez a recept nagyon jó, a sütőbe tevésnél háromféle technikával próbálkoztam. Simán gombócban berakva, hogy majd úgyis kilapul, az nem jött be. Nem lapult szét igaz ez nem rontott rajta, csak nem volt szép. Tenyérrel ellapogatva jobbak lettek, de a legjobb volt ha a diónyi gombócokat sodrófával kinyújtottam. Csillagos ötös az ízére , készül még máskor is biztosan.


Két virágos párnahuzat kipipálva, van még egy amire kéne, az szerintem horgolt lesz.


4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Pedig tényleg jól néznek ki a fánkok....meg a sajtos tallérok is;-)
A párnák meg jó ízléssel készültek, gyönyörűek, mint a mesében♥

Zsuzsi írta...

Ügyes, szorgalmas vagy! Lenne egy kérésem: Megmutatnád, hogyan tárolod a fonalaidat? Nekem nem is lassan, de egyre átláthatatlanabb lesz, milyen és mennyi fonalam van? Èrdekelne, hogy Te hogyan csinálod! Elöre is köszönöm! Zsuzska

Márti írta...

A sajtos tallér nagy kedvencem, imádom!
A párnák, pedig húúúú, de nagy szépek, gyönyörűek!
Puszi! :)

Márta írta...

Köszönöm az ötletet, én is kipròbálom a sajtos tallért hétvégén.