Szeretettel köszöntelek oldalamon!

Szeretettel köszöntelek oldalamon!

2015. március 31., kedd

Friss, üde, éljen a tavasz A terv az, hogy szeretnék horgolni egy nagyimintás takarót magamnak, aminek rózsa van a közepén.
Találtam ezt a videót gyakorlásképpen. És ha már lendületbe voltam, megcsináltam ezt a kis kosárkát. Szegénykém hónapok óta kész, de mivel a bélés bevarrása nem tartozik a kedvenc tevékenységeim közé, félretettem.
Valami ilyesmire gondoltam , hasonló színekkel. Ez itt Niki Trench Cute & Easy Crochet könyvéből való.


Jó pár dolog várja még a befejezést, de már a hazautazásunk előtt nem lesz készen az biztos. 


Ez a lánc Veronikának készült, remélem tetszeni fog neki. Nekem bejön, úgyhogy most neki is állok egy hasonlónak ami az enyém lesz. Próbálgatás közben jött az ihlet, ilyenkor nem szabad abbahagyni. 
6 megjegyzés:

Hokata írta...

Rózsás dolgok ezek kérem :) én is pont a napokban akadtam egy rózsás takaróra, gondoltam is, majd megkérdezlek, hátha van hozzá mintád, vagy ránézésből tudod :) https://www.pinterest.com/pin/439523244859888104/
Már a nyárra jöttök haza? Ugye jössz Nyalkára?
Puszi

Modeszta írta...

Minden gyönyörűséges, nagyon tetszik! A kis kosár is nagyon kedves, de a takaró...ahh. :))

Modeszta írta...

Mennyi idő alatt készítesz majd el egy ilyen takarót? Mivel én nem horgolok, el sem tudom képzelni. :))

Emőke írta...

Isten áldjon meg ezért a videóért!
Nem vagyok meglepve, hogy ilyen takarót szeretnél, tudom, hogy gyönyörűen meg fogod horgolni és tudom, hogy gyönyörű színekből♥♥
Ez a kis tartóka-kosárka is olyan kecses, a bélésvarrás halogatása miatt teljesen meg tudlak érteni.És a rózsalánc....Szilvi, kellemes utat kívánok nektek!

Márta írta...

Kellemes Hùsvétot kivánok! Nagyon érthetö ez a klipp, köszönet érte. Nálunk szeszélyes az Április, tegnap fùjt a szél, esett a hò és sütött a nap. ;)

Szilvi írta...

Nagyon köszönöm lányok! Egy bébitakaró meghorgolása is hetekig tart, főleg ha sokszínű és váltogatni kell gyakran a fonalat. A nagy meg értelemszerűen sokkal tovább.Éppen ezért még érlelgetem ezt a projektet.